Nyårsmusik till folket!

Börjar bli jävligt trött på all julmusik överallt! Julen tvingar fram bra (och dåliga) artisters sämsta alster. Jag spyr snart på Wham!'s Last Christmas, Queens Thank God It's Christmas och Elvis I'll Be Home For Christmas! För att inte tala om de svenska tortyrlåtarna Juligen med Just D och Triads Tänd Ett Ljus... och Carolas fucking jävla julskiva!! Får kväljningar bara av att räkna upp de här låtarna.

Personligen föredrar jag den lite mer jazziga amerikanska julmusiken, som Bing Crosby och Nat King Cole. Men nu har jag spelat ihjäl även dom... och min tjej har bannlyst Nat King Cole i högtalarna. Kort sagt: Håll er ifrån julmusiken!

Jag hade tänkt att lägga upp en skön ostämningsfull lista på Spotify med bra alternativ till Julmusiken, men upptäckte att jag hade betydligt fler låtar på temat Nyår, så jag gjorde en 15-låtar lång nyårslista istället. Spotify hade inte alla låtar jag ville lägga dit, men samtidigt hittade jag ett par som inte jag hade i mitt bibliotek... hursomhelst, fick till en rätt skön lista i alla fall!

Så om ni har Spotify så är det bara att kopiera adressen nedan, klistra in den i adressfältet på webbläsaren och välja att "öppna med Spotify". Och om ni inte har Spotify så är det hög tid att skaffa det!

spotify:user:musicblogg:playlist:26nCV93S1E2Hy9315DNYsi



Kommentarer
Postat av: Hanna

Jo, det är på tiden...God Jul förresten, alltid lika trevligt att läsa din blogg, kommer definitivt fortsätta med det nästa år också!

2008-12-23 @ 18:35:28
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/
Postat av: OOM

Music!

2008-12-27 @ 15:01:30
URL: http://www.ozmoom.blogspot.com/
Postat av: musiclover

du borde kolla in bandet Frontback!

http://www.frontback.se

http://www.myspace.com/frontbacksweden

2008-12-30 @ 00:01:08
Postat av: Lovisa

Hej! Kolla in min blogg, fullproppad med mode! Lämna gärna en komentar eller två, har mycket nytt på bloggen just nu! :)

2009-01-26 @ 16:49:26
URL: http://lovisafrick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0