Veckan som kommer...

Även denna vecka är det ett klent utbud av musikaliskt godis. Skivsläppen består nästan uteslutande av julmusik och varenda spellokal i Sverige tycks vara uppbokat av julkonserter och luciatåg.

De enda två intressanta skivsläppen som uppenbarar sig i veckan är franska indiepoparna Tahiti 80 som släpper Activity Center* på onsdag och Maroon 5 som släpper remixskivan Call And Response idag med sina samlade hits.

Konsertmässigt finns det lite mer att se fram emot, även fast det känns rätt svalt där med. Anna Ternheim fortsätter att spela för fulla hus, ikväll på Orionteatern i Stockholm. Christian Kjellvander och Lars Demian fortsätter även dom sin turné. I veckan kommer de till Katalin i Uppsala ikväll, Konserthuset i GBG på fredag och Halmstads Teater på söndag.

De grymma stockholmarna i The Guild, som släppte sitt andra album Golden Thumb för ett par veckor sen, spelar i Västerås, på Sigurdgatan 25, på torsdag. Och minst lika grymma Hoffmaestro spelar på Berns i Sthlm på fredag. Göteborgarna får nöja sig med Kleerup som intar Sticky på fredag. Men framförallt kan dom glädjas åt I Are Droid som kommer till Pustervikbaren, samma dag.

På lördag är det Kristian Antilla (som jag skrivit om tidigare här) som gäller i Borås, på Rockborgen och Sugarplum Fairy i Gislaved, i Gisleparken. Veckan avrundas sedan med den obligatoriska Krunegård-spelningen, denna gång på Arena i Karlstad.

*finns på Spotify

Kommentarer
Postat av: Anonym

heej snyyygg blogg! kolla gärna in min blogg o skriv en kommentar!

2008-12-08 @ 16:26:55
URL: http://ellie.blogg.se/testbloggen.
Postat av: Hanna

Ja, lite klent utbud den här veckan. Men vad tusan, musiker behöver väl också lite jullov.

2008-12-08 @ 21:51:16
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/
Postat av: Jonnie Holmberg

The Guild är ju riktigt bra. Såg dem i Malmö för nåt år sen. Det är väl trummisen i The Ark som sjunger där va? Sylvester Schlegel tror jag han heter om jag inte minns helt fel!

Postat av: Johan

Hanna - såklart dom ska ;) fast bara om dom presterat bra under året ;)



Jonnie - Visst är dom bra. Ja, det är sylvester från The Ark :)

2008-12-09 @ 14:12:48
URL: http://music.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0