Veckan som kommer... och dagens låt!

Efter flera intensiva musikveckor med en uppsjö spelningar och flera bra skivsläpp så har det mattats av rätt markant nu, denna första vecka i december. Vad gäller skivreleaser finns det praktiskt taget inget att rapportera om, förrutom möjligtvis att Glasvegas jul-EP A Snowflake Fell, som jag nämnt tidigare, släpps nu på onsdag.

Vad gäller spelningar så är det mest julkonserter som fyller lokalerna såhär års, men det finns en del bra musikaliska upplevelser också. Eller vad sägs om Frida Hyvönen på Katalin i Uppsala imorn, eller Ladytron som river av Sveriges tre stora i slutet av veckan; Debaser, Sthlm, på onsdag, Brew House, GBG, på torsdag och KB, Malmö, på fredag.

Anna Ternheim fortsätter sin turné. På torsdag kommer hon till Röda Sten i Göteborg och på lördag är det Babel i Malmö som gäller. En annan bra svensk artist som spelar i Malmö i helgen är Johnossi, som tillsammans med förbandet I Are Droid intar Debaser, Dagen innan, på torsdag besöker dom Lund.

Vi kan även i veckan se fram emot Millencolin på Palace på fredag, Anna Maria Espinosa på Debaser Medis på lördag och Markus Krunegård i Skellefteå på fredag och Luleå på lördag. Dessutom kommer Christian Kjellvander till Spegeln, Gävle, på tordsag och på Sagateatern i Umeå på lördag, tillsammans med Lars Demian. På torsdag har vi även Melissa Horn på Nefertiti och veckans största spelning: giganten Elton John på Globen!

Dagen låt: Elton John – Goodbye Yellow Brick Road

Ni som väntar på November månads podcast så kommer den upp ikväll eller senast imorgon!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Bra, den ser åtminstone jag fram emot!

2008-12-01 @ 21:10:31
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0