Veckan som kommer...

Konserter
Även denna vecka börjar tydligen med regn och rusk, hoppas den avslutas med solsken som förra veckan gjorde. Om inte annat så är det ett bra sommartecken när Lars Winnerbäck ger sig ut på vägarna med gitarren i handen och kompbandet på släp. På torsdag inleder han sin sommarturné på Sofieros Slott i Helsingborg. Han kommer även hinna med att spela på Slottskogsvallen i Göteborg (11/7) och i Folkets Park i Gamleby (12/7) den här veckan. Med på turnén har Winnerbäck en rad gästartister som byter av varandra. Först ut är underbara Maia Hirasawa som lirar med Lasse fram till den 20 juli.

Vi har mer svensk musik att se fram emot i veckan, Kent och Håkan Hellström spelar tillsammans inför ett garanterat fullsmockat Strömsvallen i Strömstad på fredag, och på lördag huserar dom på Kents hemmaplan, Strömsholmen i Eskilstuna.

Övriga spelningar att se fram emot är KleerupRazzia i Göteborg på onsdag, Sofia KarlssonJärnverket i Iggesund på fredag och Eric BibbNefertiti i Göteborg, också det på fredag.

Skivsläpp
Veckans mest intressanta skivsläpp är (enligt mig): Albert Hammond Jr. Como Te Llama, Becks Modern Guilt, Port O’Brians All We Could Do Was Sing och Carla Brunis Comme si de rein n’etait. Samtliga släpps på onsdag förrutom Carla Bruni som släpps på fredag.

Dessutom kan vi se fram emot ännu en festival i veckan; Tivolirock i Kristianstad drar igång på lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0