Skivsläpp: The Soundtrack Of Our Lives - Communion

Jag tror inte att The Soundtrack Of Our Lives vet hur man gör en dålig platta! Eller dålig musik för den delen… tror knappt att dom skulle lyckas om dom så försökte. Idag släpper TSOOL sitt femte album, Communion, och än en gång är det ett näst intill felfritt album i världsklass, trots att man vågat sig på ett dubbelalbum, som många gånger signalerar svårigheter att döda sina darlings, snarare än, som i detta fall, en bra kombination av kvalitet/kvantitet.

Jag  hade tänkt att slänga upp ett smakprov, men jag kan verkligen inte välja! Det naturliga hade väl varit att lägga upp nån av de två första singlarna Thrill Me eller Utopia, men faktum är att, trots att det är två bra spår, så är de rätt tråkiga och mainstream och representerar resten av albumet dåligt. Jag skulle snarare vilja lyfta fram spår som The Fan Who Wasn’t There, Second Life, The Passover… ja var och varannan låt praktiskt taget. Jag låter helt enkelt bli att lägga upp nån låt och hänvisar er i stället till TSOOL’s Myspace-sida där hela dubbelalbumet streamas.

Lyssna på hela albumet här!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kan inte göra annat än att hålla med. Har inte hunnit lyssna igenom hela riktigt ordentligt än, men har fastnat för Mensa Marauders och Songs Of The Ocean. Omslaget är ju dessutom ett kapitel för sig. Humor!

2008-11-26 @ 19:01:23
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/
Postat av: Johan

Det är rakt igenom riktigt bra, hittar nya favoritspår för varje lyssning ;)



Tydligen följer hela bookleten samma kristliga helylle-tema.

2008-11-27 @ 11:01:35
URL: http://music.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en super tävling som market2member har.



Värva nån vän och vinn snygga priser.Jättelätt att vinna



Har en jättestor julklappssäck med massa vinster.



Allt är gratis gå in här



http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=78d1bddb-e2da-4822-9b05-5a50360bc404

2008-11-27 @ 20:45:30
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: Klas

heej

Jag måste hålla med dig i denna sak. För deras skiva är fan helt sjukt bra. Jag har lyssnat på skivan nästan hela tiden idag. Och man kan lugnt säga att jag gillar det jag hör. Soundtrack har en hög kvalitet på deras musik.

2008-11-27 @ 21:31:55
URL: http://klabbesworldtwo.blogg.se/
Postat av: Daniel Werlemo

Hej!



Vill tipsa er om att titta närmare på TSOOL's arvingar; Oholics. Tidigare producerade av Ebbot spelar de just nu in uppföljningsalbumet till kritikerrosade debuten Disgraceland.



Mycket nöje!

2011-01-19 @ 12:23:41
URL: http://www.oholics.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0