Veckan som kommer... och dagens låt.

Det är ganska många tunga spelningar i veckan, med bra spridning över landet. De flesta är dock i vanlig ordning positionerade i Stockholm, som redan ikväll tar emot de experimentella indiepopparna Of Montreal på Debaser Medis och imorgon den albumaktuella Brett Anderson på China Teatern. Även Sophie Zelmanis turné gör ett pit stop i Stockholm (Circus) på tisdagen, därefter fortsätter hon till Wisby Strand i Visby på lördagen.

Senare i veckan kommer Eric Bibb (som jag skrivit om tidigare här) till Västerås på torsdag och Umeå (Droskan) på fredag.

Till helgen kan man se Håkan Hellström på Folkets Park i Huskvarna på fredag och på Magasinet i Falun på lördag. Malmöborna kan njuta av sin egen produkt Tingsek på fredagen. På lördagen kommer Nordpolen till Göteborg och Wendy McNeill till Opus i Gävle. På söndagen kan man se och lyssna på 80-talsdrottingen Cyndi Lauper på Berns. Och missa inte ”up and coming”-bandet The Do på Debaser samma dag.

Med andra ord en rätt hyfsad konsertvecka. Förhoppningsvis kan det väga upp en ovanligt blek skivsläppsvecka. Det är praktiskt inget av intresse som når hyllorna i veckan… med undantag för Kaiser Chiefs tredje album Off With Their Head som släpps idag. Det är visserligen heller inget att rusa till skivbutiken för. Jag har hunnit snurra den ett par gånger och det är tyvärr bara att konstatera att dom inte lyckas nå upp i samma klass som debuten den här gången heller.

Det finns dock en del bra spår på Off With Their Head, som t.ex. dagens låt, tillika albumets första singel: Never Miss A Beat.

Titta och Lyssna på: Kaiser Chiefs - Never Miss A Beat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0