Veckan som kommer... och dagens låt!

Även denna vecka är rätt blek på skivsläppsfronten. Veckans mest intressanta släpp är Keanes senaste album, Perfect Symmerty. För alla The Smiths-fan vill jag även uppmärksamma ett nysläpp från hyllade The Organ, som trots att bandet splittrades för två år sen ger ut EP:n Thieves på onsdag. Annars är det mycket manliga singer/songwriters som släpper nytt i veckan, så vi som gillar sånt bör vika lite tid åt de senaste albumen från; Ray LaMontagne (Gossip In The Grain), Brett Anderson (Wilderness) och Peter Broderick (Home).

Förra veckan berättade jag att Built To Spill hade en spelning i Göteborg. Den här veckan kommer dom erbjuda sin indierock till stockholmare och malmöbor också. Ikväll spelar dom på Debaser Medis och imorn på KB.

Även Leonard Cohen styr vidare mot Stockholm för en spelning på Globen på onsdag. Markus Krunegård och Sophie Zelmani fortsätter också sina turneér. Krunegård besöker The Tivoli, Helsingborg, på fredag och Rockborgen, Borås på lördag. Zelmani kommer till Skövde på fredag och Örebro på lördag.

Dessutom kommer ena halvan av Simon & Garfunkel till Sverige. På fredag befinner sig Art i Västerås på Bombardier Arena och på lördag besöker han Lisebergshallen. Bör också nämna att I’m From Barcelona inleder sin turné, för senaste albumet, på Babel i Malmö på lördag.

That’s it folks! Nu lyssnar vi på dagens låt tycker jag!

Lyssna på: Jim Noir – My Patch

Kommentarer
Postat av: Ricochet

Sv: Patrick Wolf is the best thing since sliced Beatles!

Såg honom live i London i december förra året, det var bloody brilliant!

2008-10-13 @ 18:41:18
URL: http://ricochet.blogg.se/
Postat av: emelie

har du nåt tips på nån bra film-blogg? vilka andra bloggar läser du?

2008-10-14 @ 11:50:45
URL: http://ehmme.blogspot.com
Postat av: Cina

Har du hört talas om Odd Hagel?

Ganska nytt album.

2008-10-17 @ 18:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0