Veckan som kommer...

Sommarens lökande är förbi. Alla har blivit flitiga arbetsmyror… även jag, men inte minst artisterna. Man märker att många artister försökt undvika sommarsläpp. För nu, åtminstone denna vecka, haglar det med skivsläpp. Det är som alltid väldigt mycket dörrstoppar, men även en hel del godbitar.

Det är flera intressanta svenska släpp. Vi är många som sett fram emot Hello Saferides More Modern Short Stories. Det kommer även nytt från svenska favoriterna Bo Kaspers Orkester (8) och I’m From Barcelona (Who Killed Harry Houdini). Det ska också bli spännande att kolla in debuten från Nordpolen (På Nordpolen).

På den internationella fronten ser jag med spänning fram emot musikkonstnären Damon Albarns senaste projekt Monkey, med debutalbumet A Journey To The West. Även Thievery Corporations album Radio Retaliation är ett ljus på horisonten och lika så Cold War Kids Loyalty To Loyalty, uppföljaren till hyllade debuten Robbers & Cowards.

Dessutom bjuder veckan på nytt från: Tv On The Radio, Kings Of Leon och Absentee. Allt släpps på onsdag. En hel del att se fram emot med andra ord.

Konsertmässigt är det inte lika fullspäckat, men för oss i Stockholm och södra Sverige finns det ändå ett par intressanta spelningar: Bon Iver kan vi se ikväll i Stockholm, på Berns, och i Göteborg, på Pustervikbaren, på onsdag. Till helgen kommer Jason Mraz och spelar i Lund, på Olympen, på fredag och på Arenan i Stockholm på lördag. På fredag uppenbarar sig även göteborgarnas största älskling, Håkan Hellström, på Liseberg.

Slänger upp en låt också för att påminna oss om hur viktigt det är att inte vara som alla andra:

Lyssna på: The Decemberists – Little Boxes

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det var en vecko-update som heter duga!

2008-09-22 @ 18:48:10
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/
Postat av: Johan

haha... ja den blev rätt omfattande, men det är många sköna skivsläpp i veckan. Har dock inte hunnit lyssna på så många av albumen än så vi får se om de motsvarar förväntningarna ;)

2008-09-22 @ 21:16:16
Postat av: M.OTION SONGS

Vad som inte gäller denna vecka, men däremot nästkommande veckor. 14/10 skulle vi tippa. Är Mårten Lärkas nya platta "Livstidsvicket". Ta en lyssningsrunda. Lite mer än halva kakan finns nu på www.myspace.com/martenlarka

2008-09-25 @ 11:45:39
URL: http://www.myspace.com/martenlarka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0