Veckan som kommer...

Veckan började visst lite senare än vanligt på bloggen idag, men det gör kanske inte så mycket, för veckans musik börjar inte spelas förrens på onsdag i alla fall. Det är Anna Ternheim och Backyard Babies som inleder veckan på onsdag med spelningar i Karlstad och Malmö. Ternheim fortsätter därefter till Visby, Eskilstuna och Göteborg under slutet av veckan, medan Backyard Babies nöjer sig med en andra spelning i Örebro på fredag. Håkan Hellström besöker norra Sverige i veckan med spelningar i Sundsvall, Umeå och Östersund.

Efter denna helsvenska inledning bryts trenden med The Gaslight Anthem som kommer till Sverige i veckan för en spelning på KB på torsdag och på Sticky dagen efter. Därefter blir det svenskt igen med The Soundtrack Of Our Lives på KB på fredag och Trägår’n  på lördag. En annan lördagsspelning som göteborgarna kan åtnjuta är I’m From Barcelona på Sticky. Veckans mest intressanta spelning tycker jag personligen är Jonathan Johansson och Gustaf Spetz som spelar på Sigurdsgatan 25 i Västerås på lördag.

Vad gäller skivsläpp så finns det en hel del att se fram emot där med. På onsdag släpper Lily Allen sitt efterlängtade andra album It’s Not Me, It’s You. Samma dag släppe Dan Auerbach från The Black Keys sitt solodebutalbum Keep It Hid.

På fredag har vi ytterligare två eldiga skivsläpp; Mando Diaos Give Me Fire och Eleni Mandells Artificial Fire… förlåt för den värdelösa ordvitsen ;)



Lyssna på veckans 10 bästa låtar!
Klicka här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0