Hon och han


She & Him är en duo som består av folk-sångaren M. Ward och skådespelerskan Zooey Deschanel, som senast har setts i bl a "Yes Man" och "(500) Days of Summer". Samarbetet dem emellan startades när han skulle skriva musik till en film som hon var med i och till vilken de tillsammans blev ombedda av regissören att spela in en låt till. De märkte då att de hade gemensam musiksmak och började att skicka egna låtar till varandra som sedan blev till skivan "Volume One" som kom 2008. Musiken är väldigt 60-talsinspirerad vackert komponerad och lättsam pop och country med gitarr, piano, stråkar och bakgrundskörer.

Nu är de aktuella ihop igen med en andra skiva, enkelt kallad "Volume Two" och som släpps i slutet på månaden. De två låtar jag har hört hittills har inte gjort mig besviken. Först den otroligt vackra och smäktande lätt Mexico-doftandeballaden "Thieves". Sedan första singeln, den poppiga "In The Sun" och vars video kan ses nedan.

Dessutom, den 3:e maj står de båda på Kägelbanans scen i Stockholm för en konsert. Se till att va där om ni inte vill missa något, jag kommer i alla fall definitivt försöka vara det!


//Per

Kommentarer
Postat av: Nils

mycket trevligt sound. mysig röst!

2010-03-17 @ 14:23:17
URL: http://www.sunnuk.blogspot.com
Postat av: Nils

mycket trevligt sound. mysig röst!

2010-03-17 @ 14:24:24
URL: http://www.sunnyuk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0