Veckan som kommer...

Nu är jag tillbaka från fotbollsresan…. fast så mycket fotboll blev det inte. Det blev mest en jakt på bra väder, vilket resulterade i sex länder på lika många dagar. Men sjukt kul var det i alla fall ;).

Förutom ett besök på en indieklubb i Innsbruck och flitigt spelande av Nacka Skoglund Vi Hänger Med så det har inte blivit särskilt mycket musik i veckan. Jag får se till att ta igen det nu.

Vi har några sköna spelningar i veckan. Lyckas ni få tag på biljetter så måste ni kolla in stencoola Erykah Badu som spelar på Berns, Sthlm, på torsdag. Lika svårt lär det vara att få biljetter till veckans kanske hetaste spelning; Kent + Thåström på Zinken, Sthlm, lördag. Bor ni i Göteborg så kan ni se fram emot en grym spelning med Brian Jonestown Massacre på Sticky imorgon och en ännu grymmare spelning med The Magnetic Fields på Lorensbergsteatern, Göteborg, på lördag (även på Cirkus, Sthlm, söndag).

Det är dock en ganska tråkig skivsläppsvecka. Höjdpunkterna är Sigur Ros Med sud i eyrum vid spilum..., Jim Noirs självbetitlade andra album och Heidi Talbots kritikerrosade uppföljare In Love And Light. Det släpps även två intressanta svenska debutalbum i veckan från Adrian Modiggård och Killerchaps.

Dessutom är det sverigerelease av underbara Get Well Soons album Rest Now Weary Head! You Will Get Well Soon, som jag skrivit om tidigare här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0