Veckan som kommer...

Ny vecka. Ny musik! Självklart kommer bloggen matas full med bra musik och rekommendationer även denna vecka.

Några konserter att fram emot under veckan som kommer är Christian Kjellvander ikväll kl. 19.30 på Circus, Stockholm. Bor man i Göteborg eller i Borås-trakten bör man punga ut en dryg hunka för att se albumfärska Looptroop Rockers på Sticky (Torsdag kl. 21) respektive Rockborgen (Onsdag kl. 19). Bor man i Eskilstuna med omnejd bör man definitivt kolla in fantastiska Timo Räisänen på Rawbar kl. 21. Och för oss som gillar gubbrock har vi John Fogerty och Rod Stewart att se fram emot i helgen. Fogerty ser vi på Hovet, Sthlm (Lördag kl. 19.30) och i Karlstad på Löfbergs Lila samma tid på fredag. Rod håller till i Sundsvall (Norporten Arena) kl. 20 på lördag.

Dessutom kan det vara värt att kolla in Nina Kinert (Storan, Göteborg, 21/5) e.s.t. (Munkkällaren, Visby, 22/5) och Paul Potts (Isstadion, Malmö, 24/5)

Det är en ganska sval vecka gällande skivsläpp, men personligen ser jag fram emot två heta debutalbum: Den brittiska "up and coming-duon" The Ting Things debut We started nothing. Samt Kleerups självtitulerade Kleerup. Dessutom ser jag mycket fram emot Miss Li's dubbel-CD Best of..., där hon samlat sina underbara alster från förra året. Samtliga släpps nu på onsdag.

Dessutom släpper excentriska Sparks albumet Exotic Creatures of the Deep idag. Är ni inte bekanta med Sparks föreslår jag en rundtur på YouTube. Deras musik kan vara rätt svår att få tag på för nedladdning, men dom har ett antal musikvideor upplagda på YouTube, och deras videor är verkligen en upplevelse i sig, som ett gäng 5-minuters långa Fear and Loathing in Las Vegas...

Jag är själv inget jättestort fan av Sparks, men dom ska defintivt ha en eloge för att dom upprätthålligt en sån originalitet och humor i snart 40 år.

Nedan kan ni kolla in videon till låten Perfume:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0