Veckan som kommer...

Ok, nu är bloggen igång igen efter ett antal månader av omänskligt mycket att göra. Har fortfarande rätt fullt upp så det kommer bli lite av en mjukstart. Men nu till veckan som kommer:

Vad gäller skivsläpp så finns det en del godbitar som når hyllorna i veckan. På ondag släpper ”Cat Stevens” sitt andra album som Yusuf Islam, Roadsinger. Samma dag kommer Conor Oberst Outer South och St. Vincents Actor… tre album som kan vara hur bra som helst. Nästan lika mycket ser jag fram emot Maxïmo Parks Quicken The Heart som släpps på fredag. Måste även tipsa om den remastrade utgåvan av Kurt Cobains favoritband Vaselines samlingsalbum Enter The Vaselines (som tidigare bar titeln The Way Of the Vaselines).

Rent objektivt är veckans helt klart hetaste spelning Metallica i Globen ikväll som kompenserar för den uteblivna konserten senast. Ska jag istället vara subjektiv är Göteborg veckans vinnare, med besök av fantastiska Shearwater.

I veckan drar Made-festivalen igång i Umeå. Festivalens första dag bjuder på finbesökaren Laurie Anderson. De följande dagarna finns det inte så jättemycket att gå igång på, men jag skulle nog kasta ett öga på Two White Horses och autoKratz om jag bodde i krokarna.

I övrigt ett det fullt turnerande för en handfull svenska tjejer. Veckans höjdpunkter ser ut enligt följande:

Måndag
Metallica, Globen, Sthlm.

Tisdag
Woven Hand, Mejeriet, Lund.

Onsdag
Maia Hirasawa, Idunteatern, Umeå.
Shearwater, Pusterviksbaren, GBG.

Torsdag
Maia Hirasawa, Anderstorpssalen, Skellefteå.

Fredag
Maia Hirasawa, Kulturens hus, Luleå.
Skansros, Fängelset - Härlanda, GBG.
Miss Li, Skandiateatern, Norrköping.
Sahara Hotnights, Katalin, Uppsala.

Lördag
The Noise Conspiracy, Sigurdsgatan 25, Västerås.
Maia Hirasawa, Studio Acusticum, Piteå.
Sahara Hotnights, Gisleparken, Gislaved.

Kommentarer
Postat av: Maria

Trist att det aldrig kommer några bra band/artister till Örebro! Ha det bra!

2009-05-05 @ 10:26:17
URL: http://mialind.blogspot.com/
Postat av: Johan

Ja, det är väl lite snålt med spelningar där, men ni har ju iaf haft besök av hellström, laleh och backyard babies i år ...och så långt är det ju inte till sthlm... kunde varit värre ;)

2009-05-05 @ 10:44:58
URL: http://music.blogg.se/
Postat av: Allan H

Hej,



Allan heter jag och är manager för Mindkaos. Vill upplysa alla er om att Rey-J & Apee från MindKaos är tillbaka lagom till sommaren med ännu en tung låt, Through My Birdview. Apee har tagit det ett steg högre och tillsammans

med producenten Tore från Funkrecords som skapat beatet ger dom er första smakprovet från kommande EPn Återkomsten. Through My Birdview handlar om att se saker som dom är, att ha en överblickssyn för att se

allt det dolda i samhället. Ständigt återkommande Nathalie Remy gästar spåret och Joacim introduceras för första gången till skivindustrin.



Den 11 maj har singeln release och kommer även att finnas som gratis nedladdning på hemsidan.



www.mindkaos.com. kan man även ladda hem hela Resumé, albumet som satte Mind Kaos på kartan genom The Never Ending Story och So Fresh So Clean Så På som snabbt blev favoriter på radiostationer och tv. Albumet

gästas bland annat av Cosmic, Promoe, Tenor Diamond och Papa Dee.



NYA SINGELN UTE DEN 11 MAJ



Mycket nöje!

MVH

2009-05-05 @ 14:47:11
URL: http://www.mindkaos.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0