Devendra Banhart - "Baby"

Skönt flummiga hippie-folkrockaren Devendra Banhart har har släppt en video till en av låtarna från hans senaste och sjunde skiva från förra året, "What Will Be Will Be". Låten heter "Baby" och är en tillbakalutad svängig sak med Devendras coola röst till. Videon är även den tillbakalutad först, men sen flummar ur rätt hårt. Att ha cameos i sin video verkar dessutom vara hett nu. Vampire Weekend gästades av Jake Gyllenhaal, äldsta Jonas-brorsan Joe, Wu-Tangs RZA och Lil' Jon i sin senaste video till "Giving Up The Gun". Devendra har bjudit in Andrew VanWyngarden från MGMT, Fab Moretti från The Strokes och även han en av medlemmarna i Wu-Tang genom GZA. Kolla in nedan själva vad ni tycker!


//Per

Kommentarer
Postat av: robbin

Vet inte om ni skrivit om honom tidigare i bloggen, men Brother Ali från Minneapolis, Minnesota. Är värd lite utrymme här tycker jag, han var i Sverige för inte så längesedan. Vore kul och läsa lite om honom och vad ni tycker.



Brother Ali rules enligt mig!

2010-03-21 @ 17:50:42
URL: http://vardagshunken.blogg.se/
Postat av: Per

Brother Ali, hela Rhymesayers för den delen, förtjänar allt utrymme de kan få, håller helt med. "Us" var helt klart ett av förra årets bästa hip-hop släpp och Ant en av de bästa producenterna just nu. Så Brother Ali och Atmosphere kan absolut dyka upp här, så fortsätt läsa!

2010-03-24 @ 14:08:23
URL: http://music.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0