Ny skribent | Nytt skivsläpp från M83

Nu har det tillkommit en ny skribent här på music.blogg.se, David var namnet.
Jag kommer inrikta mig aningen mer mot den elektroniska delen av musikvärlden. I övrigt kommer ingenting drastiskt att ske. Det enda nya är att vi skall vi försöka hjälpas åt att uppdatera denna blogg lite oftare, inriktningen på bloggen kommer vara den samma som förut.


Nog med introduktioner, vi sätter igång direkt.




För något år sedan hörde jag M83 för första gången. Såld, direkt. Snowboardfilmen Thats It, Thats all hade M83s We Own the Sky som introlåt. M83 skapades av Anthony Gonzalez och Nicolas Fromageau, den senare har dock lämnat för sitt eget projekt Team Ghost (Team Ghost är väl värda en lyssning. Tips: 12). Anthony sköter idag det mesta själv, dock med hjälp av sin bror Yann Gonzalez och ytterligare ett par musiker, när man turnerar. På tal om turné så kommer de till Europa och Polen den 27:e November och tar sig därefter an Berlin, Amsterdam, Paris och slutligen London den 1:a December.




M83 är nu påväg ut med sitt sjätte studioalbum Hurry Up, We're Dreaming. Första singeln Midnight City finns ute på spotify redan. Den 18:e oktober kommer resten av dubbelalbumet ut. Remixar av Trentemoller och Big Black Delta (Big Black Delta kollaborerade även med M83 på remixen av Daft Punks Fall från det fantastiska Tron soundtracket. En av vårens bästa låtar, enligt mig.) finns på länkarna från Soundcloud nedan.


Midnight City (Big Black Delta Remix) by M83 Midnight City (Trentemøller Remix) by M83 Midnight City by M83

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0