Veckan som kommer...

Förra veckan var väldigt händelserik, mätt med skivsläppsmått. Denna vecka är det lite magrare. Vi har två stora giganter på britpopscenen som släpper nytt i veckan; Travis (Ode To J Smith) och Oasis (Dig Out Your Soul)... och förra månaden släppte ju The Verve sitt första album på många år så det känns lite som ett riktigt comeback-år för de gamla britpopspionjärerna. Hade inte Damon Albarn varit upptagen med tusen sidoprojekt hade väl Blur släppt nytt också. Men med tanke på de andras halvtaskiga material är det kanske bra att Blur håller tillbaka. Båda albumen släpps på onsdag för övrigt.

På onsdag släpper även de skotska rockarna Glasvegas sitt album Daddy's Gone (skotskt rock tycks vara väldigt populärt just nu). Det kan dessutom vara värt att kolla in singer/songwritern Joey Capes album Bridge och Lambchops Oh (Ohio).

Härliga Ane Brun släppte sitt album Changing Of The Seasons i januari i år. Nu på onsdag släpper hon en akustisk version av det albumet, titulerad Sketches. På fredag spelar hon på konserthuset i Stockholm och på söndag på Storan i Göteborg.

Övriga intressanta spelningar är Markus Krunegård på Palladium i Växjö och den sköna swamprockaren Tony Joe White som spelar på Trädgår'n i Göteborg imorn och på Berns i Stockholm på Torsdag.

På onsdag kommer även september månads spellista att läggas upp. Denna gång i en ny tappning ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0