Back in biz...

Nu har det lugnat ner sig lite... lite. Jag känner att det är dags att börja vårda bloggen igen. Det blir dock en mjukstart då jag drar till Iran på lördag och blir borta i två veckor...

Först ut: ny video från ett av årets bästa album, Veckatimest. Gruppen heter Grizzly Bear. Låten heter "While You Wait For The Others". Reaktionen heter Glorious!


Galet mycket...

Jag beklagar verkligen att jag inte har lagt in något inlägg på flera veckor. Men det är galna bananer just nu... vi har precis köpt ny lägenhet vilket har krävt en hel del arbete, inte minst med smårenoveringar, packning, homestyling och försäljning av vår nuvarande lägenhet... som vi, kanske lite dumdristigt, valt att sälja på egen hand.

Sommaren har dessutom varit en riktig bröllopssommar med svensexor och fyra bröllop, där jag har varit involverad i de flesta, nu senast som toastmaster. Sen har vi planeringen av vårat eget bröllop som ska hållas utomlands och visat sig vara extremt svårroddat.

Som vanligt är det fullt upp på jobbet, och jag har åtagit mig mer frilandsjobb än vad jag borde med facit i hand. Sen hade jag en gallblåseoperation för ett par veckor sedan, som har tagit mig ännu längre efter i jobbet.

På toppen av det här har jag försökt att ta lite semester också, och ska försöka klämma in en resa till Iran och en till Mallorca innan sommarens slut.

Så det har minst sagt varit ont om fritid och bloggen har blivit en av de saker jag har prioriterat bort under de här galna veckorna... mina kompisar har också prioriterats bort, så ni är i gott sällskap ;)

Hoppas ni har översseende med att bloggen kommer fortsätta att ligga inaktiv ett tag framöver på obestämd tid...

Slutligen; tack för alla fina kommentarer... kul att känna sig saknad :)

RSS 2.0