Veckan som kommer...

Nu kommer veckan! Och även fast det inte är med stormsteg så finns det ett och annat att glädjas åt. Tre spännande album släpps i veckan. Peter Doherty (från The Libertines och Babyshambles... för er som inte hade koll på det) släpper sin solodebut Grace/Wastelands (ett smakprov på den skivan finns på veckans Top 10). En annan som gått över till att köra solo är ena halvan av The Knife, Karin Dreijer Andersson, under namnet Fever Ray. Det självbetitlade albumet har funnits att få tag på digitalt en bra tid nu, så säkert har många som jag spelat Fever Ray mer än en gång tidigare. Slutligen har vi The Decemberists efterlängtade The Hazards Of Love.

Vad gäller spelningar så är det ganska lugnt i veckan där också, men det är några konserter man inte gärna vill missa: Bob Dylan på Berns i Sthlm på söndag och Anthony & The Johnsons och Franz Ferdinand som båda kommer till Cirkus i Sthlm på torsdag respektive lördag.

Utöver det så har vi David Byrne, också på Cirkus, ikväll, Thåström i Skövde på onsdag och Tingsek på Göteborgs Stadsteater på lördag. Fever Ray släpper inte bara sin debut i veckan, hon inleder även sin skandinavienturné. På fredag kommer hon till Babel i Malmö och på lördag Storan i GBG. Dessutom fortsätter Laleh sin turné, i veckan kommer hon till KB, Malmö (fre), Tivoli, Helsingborg (lör) och slutligen Lisebergshallen, GBG (sön).



Lyssna på veckans 10 bästa låtar!
Klicka här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0