Cover-tisdag + nytt album med Holly Miranda

Holly Miranda är en sångerska som det har skrivits en hel del om, blandat annat hyllad av Kanye West på hans blogg, och jag kan garantera kommer att skrivas och talas mycket mer om i år! Hon är sångerska i Brooklyn-bandet The Jealous Girlfriends och har nu även gått solo och släpper idag albumet "The Magician's Private Library". Albumet är producerat av David Sitek, gitarrist i TV on the Radio och som även producerat Yeah Yeah Yeahs och Scarlett Johansson, och gästas även av TVOTRs Kyp Malone på låten "Slow Burn Treason". Musiken kännetecknas ganska mycket av Siteks aviga rytmer över elektroniska lugna melodier, och på det Mirandas fantastiska sång.

Innan nu albumdebuten kom så har hon släppt en EP, "Sleep On Fire", och spelat in en del låtar. En av dem är en cover på Lauryn Hills "Ex-Factor", som är en otrolig låt och stor favorit hos mig men som Miranda gör nästan lika bra! Låten finns att ladda ner gratis på hennes egen hemsida, så gör det nu!
Första singeln från skivan heter "Forest Green Oh Forest Green" och vars B-sida är också en cover, på Yoko Onos "Nobody Sees Me Like You Do" och som finns att lyssna till på Spotify precis som hela albumet. Kolla in!!


//Per

Kommentarer
Postat av: Nona

Hej !

Hur är det ? Fin blogg du har :)

2010-02-25 @ 11:02:21
URL: http://nonass.blogg.se/
Postat av: Josefine

Grymt bra sångröst, tror hon kan sjunga vilken låt som helst och göra den bra !!



Btw, grattis tror just du fått en läsare som har kommit för att stanna. Du har en bra blogg :)

2010-02-26 @ 23:18:01
Postat av: Per

Ja, håller med, hon har verkligen en fantastisk sångröst! Kul att du gillar bloggen och vill fortsätta läsa den, gör det verkligen roligt att skriva och hoppas du får nåt ut av tipsen :)

2010-02-27 @ 01:46:16
URL: http://polarenper.blogspot.com
Postat av: Jess

Hon är verkligen jättebra.. och jättebra blogg förresten!

Postat av: Liv

Ojj hjälp vad bra hon sjöng :D. Och jag älskar din blogg jag älskar musik väldigt mycket xD

2010-03-01 @ 17:55:15
URL: http://twiandlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0