Svenska stjärnor!

Två av Sveriges största stjärnor just nu är båda aktuella med ny musik. Jag talar självklart om Robyn och Lykke Li! De båda sammarbetade ju också på förra årets Way Out West med en cover av Queens "I Want To Break Free".
Den förstnämnda kommer att i slutet av november fullborda sin "Body Talk"-trilogi med den sista delen. Första singeln "Indestructible", har precis som på de två tidigare mini-albumen hörts i en akustisk version på skivan innan. Igen är det också en riktigt bra låt som kommer spelas (om det inte gör det redan) både på radio och på dansgolven. Robyn verkar inte kunna göra några fel alls just nu!
Efter ganska lång tid så är nu även Lykke Li på väg med en uppföljare till hennes väldigt framgångsrika debutalbum. Första singeln heter "Get Some" och är som tidigare producerat av Björn Yttling från Peter Bjorn & John. Låten är väldigt cool och kaxig med en trummande rytm och Lykkes självsäkra sång. Påminner mig mycket om Iggy Pop och The Stooges låt "1969", vilket knappast är något dåligt.
Ser mycket fram emot de båda damernas nya album, men förnärvarande får vi hålla till godo med videorna till deras respektive låtar. Robyns är den officiella, medan Lykkes bara är en med texten tills den riktiga kommer.



//Per

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0